Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Start Bevrijdingsvuur

19 september @ 18:30 - 21:00

Gratis

Op 19 september wordt in Asten bevrijdingsvuur ontstoken. Deze ceremonie zal plaatsvinden in het bijzijn van de burgemeesters van 6 Brabantse Peelgemeenten en het Limburgse Meijel (Peel en Maas). Vanaf hier wordt het vuur naar de diverse peelgemeenten gebracht.

Op 19 september zal in Asten het bevrijdingsvuur worden ontstoken als start voor de bevrijding van 7 Peelgemeenten. Het bevrijdingsvuur wordt op 18 september opgehaald in Eindhoven en overnacht in de kerk van Ommel. Op 19 september zal het aldaar worden opgehaald en naar Asten worden gebracht. De burgemeester van Asten zal als eerste  het vuur ontsteken als start voor de bevrijding van de Peel. Hierna zullen alle burgemeesters een fakkel ontsteken aan het bevrijdingsvuur en de fakkel doorgeven aan de lopers uit hun gemeente. De gildes uit alle gemeenten zullen hierbij betrokken worden. De ceremonie op de Markt in Asten begint om 18.30 uur en zal worden omlijst met muziek door Harmonie en drumband.

Het programma zal tzt bekend gemaakt worden in de diverse media en op de site van Death Valley De Peel andere social media.

 

Gegevens

Datum:
19 september
Tijd:
18:30 - 21:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorieën:
, , , , , , , ,

Organisator

Death Valley De Peel
Telefoon:
0493-691865
E-mail:
publiciteit@deathvalleydepeel.nl
Website:
www.deathvalleydepeel.nl

Locatie

Markt Asten
Markt 3
Asten,
+ Google Maps