Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

De weg naar vrijheid

27 september @ 20:00 - 22:30

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

One event on 28/09/2019 at 20:00

One event on 29/09/2019 at 14:30

€11

Toneelproject KBO Remembers. De weg naar vrijheid is een toneelstuk met zang en dans. Je krijgt een inkijk in het Heusdense leven tijdens de oorlog, de bevrijding en net na de bevrijding

Deze prachtige en speciaal in het kader van “75 jaar bevrijding Brabant” geschreven voorstelling geeft een inkijk in het boerendorp Heusden tijdens de oorlog, met de bevrijding en net na de oorlog.  De voorstelling is op het Heusdense leven geënt, echter de basis van het script is geschreven door Henny Lenkens in opdracht van KBO Brabant. Seniorenvereniging Heusden heeft in deze een kartrekkersrol en heeft jong en ouder in Heusden gemobiliseerd om mee te werken aan deze voorstelling.  De toneelgroep varieert in leeftijd 11 tot 80+ . Het ouderenkoor en jongerenkoor zijn van de partij, net zoals de Heusdense Marjorettes die al eerder lieten zien professioneel te kunnen dansen. Ook is het Varendonck betrokken  bij de voorstelling, zij verzorgen namelijk een tentoonstelling passend in dit thema. We kunnen stellen dat het publiek een mooi inkijkje krijgt in het verleden. De opvoeringen vinden plaats in “Hart van Heuze”.

De zaal gaat open 30 minuten voor aanvang van de voorstelling.

Op vrijdagavond tijdens de galavoorstelling is er voorafgaand vanaf 18.30 uur voor alle belangstellenden een gala en mini-optocht door Heusden.

De kaartverkoop start op 31 mei 2019. Ga via Facebook naar de site van “De weg naar vrijheid Heusden” en klik in het eerste bericht op “Tickets”.  De link is ook bereikbaar via de site van “Hart van Heuze”.

 

Gegevens

Datum:
27 september
Tijd:
20:00 - 22:30
Kosten:
€11
Evenement Categorieën:
, ,

Locatie

Hart van Heuze
Pastoor Arnoldstraat 3
Asten-Heusden, 5725 AN

Organisator

De Weg naar Vrijheid
Telefoon:
Ger Berkers
E-mail:
Wegnaarvrijheid2019@gmail.com