banner-1800x447

Activiteitenprogramma Death Valley De Peel

In De Peel zijn honderden mensen bezig met de voorbereiding van de 76e herdenking van de bevrijding van Brabant. Aan de basis van de activiteiten staan de vele persoonlijke levens veranderende verhalen uit Deurne, Laarbeek, Helmond, Someren, Gemert-Bakel en Asten die, in de schaduw van de wereldgeschiedenis, zijn ontstaan.

Update: Dit overzicht is niet actueel. In 2020 gaan de de officiële herdenkingen en vieringen gelukkig door. In vrijheid leven is namelijk niet vanzelfsprekend. En het blijft van belang om de persoonlijke levens veranderende verhalen door te geven, zodat we ervan blijven leren en de slachtoffers eren. Maar uiteraard, met inachtneming van de voorschriften van het RIVM, versoberd en in een gesloten setting. Vandaar dat we niet alle nieuwe activiteiten hebben kunnen opnemen op deze website.

 

Loading Evenementen

Aankomende Evenementen

Evenementen Search and Views Navigation

Evenement Views Navigation

List of Evenementen

Venstertentoonstelling Death Valley De Peel

01/05/2019 @ 09:30 - 31/12/2020 @ 17:00

.
Tussen 1940 en 1945 is er ontstellend veel gebeurd in De Peel.
Bezoek de venstertentoonstelling Death Valley De Peel om aan de hand van objecten, mediaposten, persoonlijke verhalen en een nagemaakte schuilkelder een indruk te krijgen van wat er tussen de mobilisatie tot bevrijding in De Peel heeft afgespeeld.

Speel nu: Death Valley De Peel Quiz

05 mei @ 10:00 - 31 december @ 17:00

www.museumklokenpeel.nl
Death Valley De Peel

+ Exporteer Evenementen

Zoek naar activiteiten op categorie

Zoek naar activiteiten in Gemeente